Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άμεσα αποτελέσματα θέλει ο Buxton

Η Wigan οφείλει να επικρατήσει κόντρα στην Derby το Σαββατοκύριακο, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, σύμφωνα με τον Άγγλο.

Ο Buxton ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι, μετά από επτά χρόνια στην Derdy, υποστηρίζοντας πως το γεγονός αυτό δε θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη αναμέτρηση. H Wigan δεν πηγαίνει καλά φέτος στην Championship, έχοντας μόνο 4 νίκες σε 23 αγώνες και θέλει τους βαθμούς για να βγεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Άγγλος αμυντικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στα «Κριάρια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πριν και μετά τα Χριστούγεννα, είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος. Κάθε παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα σαν την Derby, μπαίνει στην κατηγορία «μεγάλο παιχνίδι». Σίγουρα είναι ιδιαίτερο για μένα, καθώς πέρασα ωραία χρόνια εκεί ως παίκτης. Αλλά τώρα αυτά τα βάζω στην άκρη. Οφείλουμε να βεβαιωθούμε πως η Wigan θα πάρει κάποιους βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε παίξει καλά ανά διαστήματα στη σεζόν, αλλά είναι καιρός να βάλλουμε τις εμφανίσεις σε μια σειρά. Πρέπει να βρούμε τι συμβαίνει και να αρχίσουμε να μαζεύουμε νίκες, ώστε να ανεβούμε στη βαθμολογία. Χρειάζεται να πάρουμε πόντους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τις δικές του εμφανίσεις, είπε: «Ήμουν πολύ τυχερός που πέτυχα το γκολ στο τελευταίο λεπτό, για τη νίκη κόντρα στη Nottingham Forest. Σίγουρα βοήθησε τη σχέση μου με τους οπαδούς. Πιθανώς οι εμφανίσεις μου και το γεγονός ότι δίνω όσα έχω, ταίριαξαν με τη νοοτροπία της ομάδας. Ως παίκτης βάζω το κορμί στη φωτιά και οι οπαδοί ξέρουν πως θα πάρουν πράγματα από μένα. Έτσι είναι η κατάσταση στη Wigan».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *