Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άνετα στους «32» του Europa League η Tottenham

Η Tottenham πήρε άνετη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην CSKA Moscow, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους 32 του Europa League.

Το Webley χρειάστηκε να παγώσει λίγο στο 33’ καθώς η CSKA πέτυχε πρώτη γκολ, με την Tottenham να αντιδρά γρήγορα και να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, καθώς Dele Alli και Kane πέτυχαν γκολ στο 38’ και 45+1 αντίστοιχα, ενώ το τρίτο γκολ τον Λονδρέζων ήταν ένα γκολ με την ευγενική χορηγία του Akinfeev στο 77’, καθώς ο τερματοφύλακας της CSKA έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα έγινε στο 7’ από την Tottenham, με τον Eriksen να μπαίνει μέσα στη περιοχή και από δεξιά να κάνει την σέντρα, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, μετά από κεφαλιά του Dele Alli.

Τρία λεπτά αργότερα οι Λονδρέζοι απείλησαν ξανά, με τον Son να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να κάνει το σουτ, με τον Akinfeev να αποκρούει την μπάλα και στην συνέχεια οι αμυντικοί της CSKA να διώχνουν μακριά.

Το πρώτο γκολ στο παιχνίδι όμως ήρθε από πλευράς CSKA στο 33’, με τον Djagoev να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Lloris και με πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Οι Ρώσοι δεν χάρηκαν για πολύ όμως, καθώς στο 38’ ο Eriksen έβγαλε την σέντρα και τον Dele Alli να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ μέσα από την περιοχή, έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 43’ η CSKA απείλησα ξανά, με τον Milanov να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Lloris, με τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων να μπλοκάρει το σουτ του Βούλγαρου μέσου.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πήγαιναν με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, ο Rose που ήταν πάνω στην γραμμή του άουτ, από την αριστερή πλευρά της εστίας έβγαλε σέντρα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Kane να σκοράρει απέναντι σε κενή εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ήρεμα, με την πρώτη θεωρητικά καλή ευκαιρία να γίνεται στο 62’, με κεφαλιά του Kane που έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Akinfeev, μετά από σέντρα του Rose.

Στο 72’ ήρθε η σειρά τον φιλοξενούμενων να απειλήσουν, με τον Chalov να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Walker να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ, πριν γίνουν τα πράγματα δύσκολα για τον Lloris.

Τρία λεπτά αργότερα αργότερα η Tottenham έχασε ακόμη μια ευκαιρία, με τον Eriksen να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Akinfeev να διώχνει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όπου μετά από σέντρα του Eriksen, ο Dele Alli έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει με περίεργο τρόπο στα δίχτυα της CSKA, μετά από απόκρουση του Akinfeev

Ενδεκάδες:

Tottenham: Lloris, Walker, Rose, Vertonghen, Son (61’ N’ Koudou), Kane (83’ Onomah), Dier, Dele Alli, Eriksen, Winks, Wanyama (68’ Alderweireld)

CSKA Moscow: Akinfeev, A. Berezutski, Tosic (71’ Gordyushenko), Milanov, Traore (79’ Strandberg), Dzagoev, Nababkin, Golovin (46’ Chalov), V. Berezutski, Schennikov, Natcho

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *