Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έκανε το καθήκον της η United

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Manchester United πήρε τη νίκη κόντρα στην St Ettiene με 0-1 και χάρη στις δύο νίκες που έκανε πήρε εύκολα το εισιτήριο στους «16» του Europa League.

Η Manchester United φιλοξενήθηκε από την St Ettiene για τον επαναληπτικό τους αγώνα με την ομάδα του Jose Mourinho να παίρνει τη νίκη με 0-1 και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Henrikh Mkhitaryan ήταν ο σκόρερ των «Κόκκινων Διαβόλων» που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς και την United να μην ανοίγεται πολύ στον αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στον αγώνα με τον Pogba να κινείται από αριστερά στο 11′ και να βγάζει τη σέντρα για τον Ibrahimovic, όμως ο Ruffier βγήκε πρώτος στη μπάλα και σταμάτησε τη φάση.

Στο 16′ ο Juan Mata κινήθηκε από δεξιά με τη μπάλα, είδε τον Mkhitaryan που είχε κινηθεί από την άλλη πλευρά, έκανε τη σέντρα και ο Αρμένιος με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο ίδιος βέβαια στάθηκε άτυχος στη συνέχεια μιας και αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο μηρό με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Η St Ettiene προσπάθησε να αντιδράσει ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τουλάχιστον στο σπίτι της και έχασε κάποιες ευκαιρίες τόσο με τον Veretout, ο οποίος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ στο 34′  όσο και με τον Monnet-Paquet στο 43′ όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ταχύτητες και να προσπαθούν να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο 56′ με τον Hamouna να δοκιμάζει την απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Romero.

Η United στο 63′ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Bailly αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη μετά από δυνατό μαρκάρισμα στον Hamouna με τον Ιβοριανό να χάνει τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα των «Κόκκινων Διαβόλων». Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος με την United να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Συνθέσεις

St Ettiene: Ruffier, Theophile-Catherine, Pogba, Perrin, Malcuit, Pajot, Saivet, Veretout (Veretout 67′), Hamouma, Monnet-Paquet, Beric (Roux 60′)

Manchester United:  Romero, Young, Smalling, Bailly, Blind, Carrick (Schweinsteiger 62′), Pogba, Fellaini, Mata (Rojo 64′), Mkhitaryan (Rashford 26′), Ibrahimovic.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *