Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έκλεισε στην West Brom o Rodriguez

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Jay Rodriguez από τη Southampton πρόκειται να προβεί εντός των επόμενων ωρών η West Brom, σύμφωνα με πηγές του Sky Sports.

To ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «Baggies» συμφωνησαν σε ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων λιρών με την ομάδα του Mauricio Pellegrino για τον Άγγλο επιθετικό, σε μια κίνηση που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και καιρό. Μάλιστα, το αρχικό ποσό που θα καταβάλει η West Brom θα είναι τα 12 εκατομμύρια λίρες, ενώ μπορεί να ανέλθει στα 15 μέσω μπόνους που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια.

Ο 27χρονος Rodriguez βρισκόταν στο στόχαστρο του Tony Pulis για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του, μαζί με τον Troy Deeney της Watford, τη στιγμή που στην Southampton δεν έδειχνε να χωρά λόγω της παρουσίας των Manolo Gabbiadini, Charlie Austin, Shane Long και Sam Gallagher. Αύριο ίσως έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί πως ο Rodriguez έκανε το βήμα για τη Southampton το 2012, από τη Burnley, και εκτοξεύθηκε επί Mauricio Pochettino. Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός είχε επιχειρήσει να τον πάρει μαζί του και στην Tottenham δίχως αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *