Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ένα αυτογκολ της ήταν αρκετό

Έστω και παράδοξα η United νίκησε την Brighton στην έδρα της στο Old Trafford και παραμένει στη δεύτερη θέση.

 

Match Report:
Οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ αν και με αυτογκόλ του Lewis Dunk κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα την Brighton και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο Old Trafford. Δύσκολα τα πράγματα και για τις δύο ομάδας, με τους γηπεδούχους να πιέζουν από την αρχή και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους. Με το πρώτο μέρος αρκετά μοιρασμένο και χωρίς ουσιαστικές φάσεις, πέραν μιας στο 45ο λεπτό από μεριάς United το σκορ έμεινε στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε πάνω κάτω στα ίδια μέτρα, με την United να έχει κατεβάσει αισθητά τον ρυθμό και την Brighton να πιέζει από την δεξιά πτέρυγα για κάποιο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα αυτογκόλ για να χωρίσει τις δύο ομάδες. Στο 66΄λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Young δοκιμάζει ένα σουτ εκτός περιοχής που κοντράροντας στο πόδι του Dunk καταλήγει στα δίχτυα του Ryan. Παρά το παράδοξο γκολ η Brighton δεν έχασε τον ρυθμό της και προσπάθησε περισσότερο να πετύχει κάποιο γκολ. Δυστυχώς για εκείνη το γκολ δεν κατάφερε να έρθει και το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

 

Η Manchester United διατηρεί την διαφορά την δεύτερη θέση ενώ περιμένει και το αυριανό παιχνίδι της συμπολίτισσας City για να δει αν θα καταφέρει να μειώσει το -8 από την πρώτη θέση. Από την άλλη μεριά οι ‘Γλάροι’ βρίσκονται στην 9η θέση με έναν βαθμό διαφορά από τη 10η Huddersfield.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *