Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ένα γκολ ήταν αρκετό

Μονάχα το γκολ του Morata έφτασε για την Chelsea που πήρε σε ένα δύσκολο ντέρμπι τους πολύτιμους 3 βαθμούς που χρειαζόταν.

 

Match Report:

Η «λαβωμένη» Chelsea χωρίς τον David Luiz στην αποστολή, κατάφερε να πονέσει τον Mourinho και την ομάδα του. Σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα και υπομονή, αμφότερες οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το τριποντο αλλά και για ένα καλό ματς. Από το πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες πραγματοποιησαν αρκετές φάσεις με τους δύο τερματοφύλακες να στέκονται στο ύψος τους. Με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή κυρίως στην αμυντική τους περιοχή, πότε με τον Morata και πότε με τον Bakayoko προσπάθησαν να απειλήσουν αναποτελεσματικά. Οι φιλοξενουμενοι προσπαθούσαν όσο μπορούσαν να πιεσουν σε έναν ρυθμό όμως που συνέχεια κοβόταν από τα φάουλ και από τις δύο μεριές.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο χαοτικό ρυθμό και τους 20 παίκτες να μην ξεκουράζονται στιγμή. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ισπανός φορ, που εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του συμπαικτη του Azpilicueta στο 55′ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της United και έκανε το 1-0. Οι ‘Κόκκινοι Διαβολοι’ πίεσαν στα τελευταία 15 λεπτά του ματς και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με σουτ του Fellaini αλλά η εξοχή επέμβαση του Courtois δεν άφησε περιθώρια πανηγυρισμού. Η United ισοβαθμει με την Tottenham στη δεύτερη θέση ενώ η Chelsea παίρνει ανάσες τετράδας με αυτή τη νίκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *