Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έχει πάρει την απόφαση του ο Wenger

Στην αποκάλυψη πως έχει αποφασίσει για το μέλλον του προέβη στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Arsenal με τη West Brom ο Arsene Wenger.

Η Arsenal συνεχίζει την κακή πορεία της στα τελευταία παιχνίδια και ηττήθηκε αυτή της φορά από τη West Brom με 2-1 χάνοντας έδαφος στη μάχη που δίνει για να μπει στην τετράδα και πλέον το κλίμα στο στρατόπεδο των «Κανονιέρηδων» είναι τεταμένο.

Ο Arsene Wenger μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στο μέλλον του όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Μην ανησυχείτε. Ξέρω πολύ καλά τι θα κάνω στο μέλλον και θα μάθετε κι εσείς πολύ σύντομα. Θα δείτε. Σήμερα δεν με ανησυχεί αυτό. Παίξαμε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο που είχα να δω 20 χρόνια. Προς το παρόν χάνουμε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το μέλλον μου. Δίνουμε μία μεγάλη μάχη και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τώρα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πολεμήσουμε μέχρι το τελευταίο ματς της σεζόν και αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, τότε όλοι θα υποστούμε τις συνέπειες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *