Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ήθελε μόνο 2 λεπτά

Μπορεί να δέχτηκε γκολ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όμως η United γύρισε το παιχνίδι μέσα σε 2 λεπτά και πέτυχε τη νίκη που της χάρισε την πρώτη θέση του ομίλου.

 

Match Report:
Με πολλές αλχημείες στην 11άδα της ομάδας, η Manchester United κατάφερε να βρει απάντηση και να πάρει τη νίκη στο Old Trafford. Από πολύ νωρίς οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της CSKA με τον Rashford όμως τα λεπτά του ημιχρόνου περνούσαν χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, οι οπαδοί είδαν το χαμόγελο να σβήνει στις εξέδρες όταν στο 45’+1 η CSKA με έναν παράδοξο τρόπο που θεωρείται οφσάιντ κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Η μπάλα ακουμπά την πλάτη του Dzagoev και καταλήγει στα δίχτυα του Romero για να γράψει το 0-1 λίγο πριν την εκπνοή.

Η United μπαίνοντας σαν λυσσασμένη στο δεύτερο μέρος πέτυχε ανατροπή του σκορ μόλις σε 2 λεπτά! Στο 64′ η καταπληκτική σέντρα του Pogba καταλήγει στον Lukaku, ο οποίος παρά την πίεση του αμυντικού των φιλοξενούμενων κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στο τέρμα αφήνοντας ανήμπορο τον Akinfeev. Προτού προλάβει η Ρωσική ομάδα να συνέλθει από το γκολ, στο 66′ οι «Devils» βάζουν φωτιά στο Old Trafford πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ. Η σέντρα του Lindelof από την άμυνα βρίσκει τον Lukaku, ο οποίος με κεφαλιά βγάζει μπροστά τον Rashford που πλασάρει όμορφα για το τελικό 2-1. Η United μπορεί να πίεσε και άλλο για κάποιο τρίτο τέρμα, όμως η CSKA δεν άφησε άλλα περιθώρια.

Η Manchester United ολοκληρώνει την φάση των ομίλων του Champions League κατακτώντας την πρώτη θέση στο Group A. Προκρίνεται μαζί με την Basel στους 16 ενώ η CSKA θα συνεχίσει στο Europa League. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ παραμένουν αήττητοι σε 40 παιχνίδια εντός έδρας, αριθμός που ισοφαρίζει το ρεκόρ που κατείχε παλαιότερα η ομάδα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *