Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ήταν καλύτερη, προηγήθηκε, αλλά δεν άντεξε

Σε ένα ματς που η Hull του Marcos Silva καιγόταν να νικήσει, δεν τα κατάφερε και ήρθε 1-1 με την Burnley παρότι προηγήθηκε στο σκορ.

Η ομάδα του Πορτογάλου αν και ήταν καλύτερη, έχοντας περισσότερες φάσεις, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία της κατοχής δεν κατόρθωσε να νικήσει. Το γκολ του Huddlestone στο 72΄ από το σημείο του πέναλτι δεν ήταν αρκετό μιας και 4΄ αργότερα δέχθηκε το γκολ από τον Keane. Έτσι η Hull παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Burnley συνεχίζει να έχει μια άνετη χρονιά.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκανε με πρώτο μέλημα να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους με αποτέλεσμα να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα.  Η πρώτη φάση ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 14΄ απείλησαν με κεφαλιά του Mbokani, η οποία πέρασε απελπιστικά άουτ. Στην συνέχεια η Hull είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 45΄ με τον Elmohamady να αστοχεί σε κοντινή κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και χάσανε μεγάλη ευκαιρία με τον Gray στο 59΄. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια έγιναν πιο απειλητικοί με τον Silva να κάνει διπλή αλλαγή στο 67΄ και να δικαιώνεται στο 71΄ με την ομάδα του να κερδίζει πέναλτι χάρη σε χέρι του Keane. Το πέναλτι αξιοποίησε ο Huddlestone κάνοντας το 1-0 στο 72΄. Παρότι θα περίμενε κανείς οι γηπεδούχοι να κρατήσουν το σκορ-ανάσα, ισοφαρίστηκαν 4΄ αργότερα με γκολ του Keane, o oποίος είχε υποπέσει στο πέναλτι. Στο 85΄ ο νεοεισελθέντας Hernadez προσπάθησε να δώσει την νίκη στην ομάδα του, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10΄ μιας και ο Barnes δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά.

Hull City: Jakupovic, Elmohamady, Ranocchia, Maguire, Robertson, Elabdellaoui (Hernandez 82΄), Huddlestone, N’Diaye, Grosicki, Maloney (Meyler 67΄), Mbokany (Niasse 67΄)

Burnley: Heaton, Mee, Keane, Ward, Loyd, Westwood, Lowton, Barton, Brady, Barnes, Gray

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *