Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιο το μέλλον του Origi

Πολλά ερωτηματικά άφησε γύρω από το μέλλον του στη Liverpool o Divock Origi, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική Wolfsburg.

Ο Βέλγος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στη Wolfsburg την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, μιας και για μια ακόμη σεζόν δεν επρόκειτο να είναι βασικός στο Anfield. Μάλιστα, η άφιξη του Dominic Solanke αλλά και του Mohamed Salah κατέστησαν ακόμη πιο δύσκολο το να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του άφησε τα πάντα ανοιχτά:

«Είναι δύσκολο να πω (σ.σ. για το μέλλον μου στη Liverpool), εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι μια μέρα θέλω να δείξω το ταλέντο μου έχοντας συνέχεια. Αυτό έρχεται μέσα από τα λεπτά συμμετοχής, το να μαθαίνεις, να εκφράζεσαι και να ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις. Αυτό βιώνω τώρα στη Wolfsburg , ίσως η θητεία μου ολοκληρωθεί σύντομα, ίσως όμως και να κρατήσει λίγο παραπάνω. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, μπορεί να τραυματιστώ ή οτιδήποτε άλλο, όμως φυσικά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το ότι πιστεύω στις δυνατότητές μου και θα δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό».

Να σημειωθεί πως ο 22χρονος άσος δεν κατάφερε ποτέ μέχρι στιγμής να γίνει βασικός υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp και τώρα στη Bundesliga μετρά τέσσερα γκολ σε εννέα ματς ως βασικός.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *