Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αινιγματικός για τις μεταγραφές ο Clark

Ο τεχνικός της Kilmarnock Lee Clark δεν ήταν ξεκάθαρος στο αν η ομάδα του θα κινηθεί για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Ο σύλλογος της Σκωτίας εξοικονόμησε γύρω στα 750.00 λίρες από τη μεταγραφή του Souleymane Coulibaly στην Al Ahly. Παρόλα αυτά, ο Άγγλος προπονητής δεν είναι βέβαιος για το αν θα υπάρξουν μεταγραφικές προσθήκες στο διάστημα που απομένει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Είναι ένα καλό παιδί και θα πάει καλά τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Του εύχομαι καλή τύχη. Η ομάδα μας έκανε την καλύτερη συμφωνία που μπορούσε. Μια πραγματικά φανταστική συμφωνία, για έναν παίκτη που βρισκόταν μόλις έξι μήνες εδώ. Θα συναντηθώ με τη διοίκηση, θα δώσω τις σκέψεις μου και θα δούμε που θα κινηθούμε. Έχω μια λίστα με παίκτες για όλα τα ενδεχόμενα, είτε μου επιτραπεί να βγω στην αγορά είτε ψάξω για ελεύθερους ή δανεικούς. Όλα εξαρτώνται από το πως η διοίκηση θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα. Για τις υποδομές του συλλόγου, για την ανάπτυξη των ακαδημιών ή για το ιατρικό κέντρο του συλλόγου».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Hakeem Araba, σχολίασε: «Προπονήθηκε μαζί μας τη Δευτέρα και έπαιξε χθες με την ομάδα νέων κόντρα στη Hearts, όπου και σκόραρε. Η σεζόν του στη Σουηδία τελείωσε στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε δεν έχει παίξει από τότε. Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε πόσο θα του πάρει να επανέλθει. Θα αποφασίσουμε στις επόμενες δύο μέρες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *