Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξη για Lukaku η… Chelsea

Την ώρα που ο Romelu Lukaku φαίνεται να μην είναι πρόθυμος να υπογράψει το νέου συμβόλαιο με την Everton, η Chelsea περιμένει στη γωνία για την απόκτηση του.

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στο σενάριο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον του Romelu Lukaku με τον μάνατζερ του παίκτη, Mino Raiola, να τονίζει στο παρελθόν ότι η συμφωνία με την Everton είναι τυπική διαδικασία, όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από το Νησί, ο Βέλγος επιθετικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «Toffees» μιας και το υπάρχον συμβόλαιο του έχει ακόμα διάρκεια για δύο χρόνια. Αυτή η εξέλιξη βέβαια αναθερμαίνει το ενδιαφέρον της Chelsea, η οποία έχει πάντα στη λίστα της τον επιθετικό της Everton και θέλει να τον ντύσει ξανά στα «Μπλε».

Φυσικά ο Lukaku δεν απασχολεί μόνο τους Λονδρέζους αλλά και την Manchester United και την Paris St Germain με την διοίκηση της Everton να είναι ανοιχτή σε προτάσεις μόνο άνω των 75 εκατομμυρίων λιρών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *