Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ακόμα προσαρμόζεται ο Guardiola»

Στην αποκάλυψη πως δυσκολεύεται με τον τακτικό προσανατολισμό των ομάδων στην Premier League ο Kevin De Bruyne προέβη με δηλώσεις του Kevin De Bruyne.

Ο Pep Guardiola βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην Αγγλία, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Manchester City, όμως φαίνεται ότι δυσκολεύεται αρκετά με την τακτική στην Premier League. Κάτι που φαντάζει λογικό κιόλας, μιας και στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα που είχε εργαστεί, τη La Liga και τη Bundesliga, οι άμυνες δεν ήταν τόσο κλειστές.

Για τη δύσκολη προσαρμογή του Καταλανού στα δεδομένα του Νησιού μίλησε ο De Bruyne, με τον Βέλγο να τονίζει την έκπληξη του προπονητή του μπροστά σε όσα έβλεπε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που εκπλήσσει περισσότερο τον Pep είναι ότι πολλές ομάδες παίζουν με μακρινές μπαλιές. Μερικές φορές πιστεύει ότι θα παίξουν με τη μπάλα κάτω γιατί το κάνουν εναντίον άλλων ομάδων, όχι όμως εναντίον μας. Νιώθω πολλές φορές ότι λέει στον εαυτό του ότι είναι ηλίθιος. Περνά πολύ χρόνο και δίνει μεγάλη ενέργεια στο να βρει τρόπους για να μας πει ότι η ομάδα που παίζουμε θα παίξει με μακρινές μπαλιές. Πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του γιατί κολλάει μερικές φορές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *