Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανήσυχος με Luiz ο Conte

Δεν έκρυψε τους φόβους για τον τραυματισμό του David Luiz ο Antonio Conte μετά το άσχημο τάκλιν που δέχτηκε από τον Sergio Aguero.

Ο Antonio Conte παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα της Chelsea με την West Brom για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Ο Ιταλός τεχνικός σε ένα σημείο της συνέντευξης θέλησε να σχολιάσει το τάκλιν που δέχτηκε ο David Luiz από τον Aguero στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με την Manchester City και φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κίνηση του Αργεντινού, ενώ έκανε γνωστό πως είναι αμφίβολος ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα πρέπει να τσεκάρω αν ο David Luiz είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί την Κυριακή γιατί αυτό το τάκλιν ήταν πολύ άσχημο. Και θα πρέπει να τσεκάρω την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Θα είναι πολύ σημαντικό για αυτό και για μένα το Σάββατο να αποφασίσω αν θα μπορεί να παίξει την Κυριακή. Αυτό το τάκλιν ήταν επικίνδυνο, σίγουρα. Είδα τις φωτογραφίες και φοβήθηκα μήπως τραυματιστεί. Ήμουν φοβισμένος. Προσπαθεί να αναρρώσει από το τάκλιν. Ήταν πολύ επικίνδυνο για τον ίδιο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *