Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοίνωσαν Robertson οι «Reds»

Την τρίτη της θερινή μεταγραφική προσθήκη ολοκλήρωσε πριν λίγα λεπτά η Liverpool, ανακοινώνοντας την απόκτηση του αριστερού μπακ Andrew Robertson από τη Hull City.

Οι «Reds» δαπάνησαν 10 εκατομμύρια λίρες για να αποσπάσουν την υπογραφή του 23χρονου Σκωτσέζου, ο οποίος ήταν από τους λίγους διακριθέντες των «Tigers» κατά την περσινή αρνητική τους σεζόν. Το deal είχε συμφωνηθεί εδώ και μερικές ημέρες και τώρα ουσιαστικά ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της διαδικασίας, με τον παίκτη να περνά από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει.

Έτσι, ο Robertson αποχωρεί μετά από μια τριετία από τη Hull, με την οποία την περσινή χρονιά πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις, σκοράροντας μία φορά και δίνοντας δύο ασίστ. Θα παράσχει συναγωνισμό στον James Milner, που είναι πλέον 31 ετών, ενώ θα γίνει το τρίτο απόκτημα της ομάδας του Jurgen Klopp μετά τους Dominic Solanke και Mohamed Salah.

Να σημειωθεί πως το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή Liverpool-Hull, θα ακολουθήσει ο μέσος Kevin Stewart. Για τον 23χρονο άσο η Hull θα δώσει περίπου 7,5 εκατομμύρια λίρες στους «Reds», χωρίς ωστόσο η μετακίνησή του να έχει κάποια σχέση με αυτή του Robertson.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *