Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοίνωσε συμφωνία για Lindelof η United

Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Victor Lindelof φαίνεται πως βρίσκεται η Manchester United, η οποία ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Benfica για τη μεταγραφή του.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «Red Devils», έφτασαν σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα και τώρα το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις και τα διαδικαστικά για τον παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής αγγίζει τα 30,7 εκατομμύρια λίρες, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 39,5 με τα επιπλέον μπόνους συμμετοχών.

Η ανακοίνωση, λοιπόν, που εξέδωσε η United, αναφέρει: «Η Manchester United είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως επήλθε συμφωνία με τη Benfica για τη μεταγραφή του Victor Lindelof, ενώ απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες με τον παίκτη. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα υπάρξουν μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Να σημειωθεί πως ο 22χρονος Σουηδός ήταν ένας από τους τρεις στόχους του Jose Mourinho για το κέντρο της άμυνας, όπως σας είχαμε άλλωστε ενημερώσει, μαζί με τους Virgil van Dijk και Michael Keane. Αγωνίστηκε συνολικά 73 φορές με τη Benfica ενώ αποτελεί και μέλος της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, έχοντας λάβει μέρος και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *