Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανέωσε με West Brom ο Kanu

 

Κάτοικος Hawthorns θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Hal Robson-Kanu, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη West Brom, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Ουαλός επιθετικός, που εντυπωσίασε πριν ένα χρόνο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τους «Δράκους», αποδέχθηκε την προσφορά των «Baggies» για νέο, βελτιωμένο οικονομικά συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2020. Την περσινή σεζόν, ο 28χρονος επιθετικός άργησε να ενσωματωθεί καθώς αποκτήθηκε σχετικά αργά, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόνο 29 εμφανίσεις.

Ωστόσο, το πάθος και η προσπάθειές του επιβραβεύτηκαν και ο σύλλογος των αντάμειψε με νέο συμβόλαιο, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος που παραμένει στο Hawthorns και θα συνεχίσει να εργάζεται υπό τις οδηγίες του Tony Pulis.

Να σημειωθεί πως ο Kanu ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Arsenal, πριν μεταπηδήσει στη Reading. Εκεί, έμεινε όλα τα χρόνια από το 2007 μέχρι το 2016, με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς, ενώ πέρυσι αποφάσισε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μεταπήδησε στη West Brom.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *