Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αναρρώνει ο Coleman

Ο προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας, Martin O’ Neill επιβεβαίωσε ότι το χειρουργείο για το σπασμένο πόδι του Coleman στέφθηκε με επιτυχία.

Ο αμυντικός της Everton έσπασε το πόδι του την Παρασκευή στον αγώνα της εθνικής του ομάδας με της Ουαλίας από το τάκλιν του Neil Taylor.

Ο προπονητής της Ιρλανδίας σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε : » Το χειρουργείο έγινε το Σάββατο το πρωί στις 8:30 και ήταν επιτυχημένο. Συνηδειτοποίησε τι έχει συμβεί και ήταν πραγματικά απογοητευμένος.Θα χρειαστεί κάποιον χρόνο για να θεραπευτεί καθώς μιλάμε για διπλό σπάσιμο στο πόδι.Όλοι οι γιατροί και οι χειρούργοι είναι πολύ χαρούμενοι με την έκβαση του χειρουργείο και τώρα είναι η στιγμή της ανάρρωσης.Τον είδα το απόγευμα του τραυματισμού, μου φαινόταν ελαφρά αποχαυνωμένος. Είναι πραγματικά μεγάλη απώλεια, καθώς είχε μία τρομερή σεζόν με την ομάδα του και μία τρομερή σεζόν για μας σαν αρχηγός».

Στην ερώτηση που του κάναν για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός γηπέδων ο ίδιος απάντησε : »Δεν είμαι σίγουρος. Αν σας έλεγα κάτι απλά θα το μάντευα. Ακόμα και οι γιατροί και οι χειρούργοι δεν είναι σίγουροι.Κάθε τραυματισμός κρύβει παγίδες. Από την μία μπορεί να είναι καθαροί και να γνωρίζεις τον καιρό που θα χρειαστεί η ανάρρωση και από την άλλη μπορεί να σε αφήνει σε πλήρης άγνοια.Σίγουρα θα πάρει χρόνο αλλά ο Seamus είναι αποφασισμένος και αυτή η αποφασιστικότητα που έχει θα επηρεάσει στην ανάρρωσή του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *