Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανατροπή δεδομένων, προς ανανέωση ο Ulloa

Αλλαγή πλεύσης από τον επιθετικό της Leicester City, τον Leonardo Ulloa, ο οποίος φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στην ομάδα παρά το αίτημα για μεταγραφή που είχε καταθέσει πριν έξι μήνες.

Ο Αργεντινός επιθετικός μάλλον άλλαξε γνώμη και, παρότι είχε έρθει σε ρήξη με τον Claudio Ranieri, κάτι που τον οδήγησε στο να ζητήσει την αποχώρησή του, εντούτοις η έλευση του Craig Shakespeare μοιάζει να του άλλαξε γνώμη και πλέον είναι έτοιμος για ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Shakespeare τον ενημέρωσε πως αποτελεί κανονικά μέρος των σχεδίων του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο 30χρονος τώρα ενδέχεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Να σημειωθεί πως παρόλα αυτά η Leicester αναμένεται να φέρει στο King Power Stadium και τον Kelechi Iheanacho το επόμενο διάστημα, ενώ διαθέτει ήδη στις τάξεις της και τους Jamie Vardy, Shinji Okazaki, Islam Slimani και Ahmed Musa και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως κάποιος (ή κάποιοι) εξ αυτών θα αποχωρήσουν.

Το τρέχον συμβόλαιο του Ulloa εκπνέει σε ένα χρόνο από τώρα και παρά το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων όπως η Getafe, η Real Betis και η Levante, ο Αργεντινός δείχνει πως τελικά μάλλον θα παραμείνει στους «Foxes».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *