Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανοιχτός σε προτάσεις ο Hart

Έτοιμος να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα της Premier League από τη στιγμή που δεν έχει θέση στην Manchester City είναι ο Joe Hart.

Ο Joe Hart είναι ένα από τα πρόσωπα της σεζόν για την Manchester City αλλά και γενικότερα το αγγλικό ποδόσφαιρο μιας και έγινε ο πρώτος Άγγλος τερματοφύλακας που μετακόμισε στην Ιταλία και την Serie A. Μία κίνηση που δεν είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους «Πολίτες», οι οποίοι είδαν τον αντικαταστάτη του, Claudio Bravo, να μην ανταποκρίνεται φέτος στα δεδομένα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής Άγγλος σε συνέντευξη του τόνισε ότι αυτό που τον απασχολεί είναι να παίξει ποδόσφαιρο και παρότι αγαπά την City, θα προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο της καριέρας του.

Αναλυτικά:

«Όπως έχω πει είμαι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες στην ομάδα μου αυτή τη στιγμή. Αγαπώ αυτή την ομάδα και όπως πάντα λέω, όσο με θέλουν, θα είμαι εκεί. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και αγαπώ το ποδόσφαιρο, συνεπώς αν υπάρχει αυτή η  ευκαιρία δεν μπορεί να μου δοθεί εδώ, τότε θα κοιτάξω να πάω κάπου αλλού και να κάνω μία άλλη ομάδα το σπίτι μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *