Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Αν ήμουν ο Alexis, θα έφευγα»

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη πως ο Alexis Sanchez είναι με το ενάμισι πόδι εκτός Emirates, μετά από έναν καυγά που είχε με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Arsenal.

Ο Χιλιανός επιθετικός με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους Λονδρέζους και τη νέα σεζόν, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2018 και οι Gunners δεν θα ήθελαν επ’ουδενί να χάσουν τον κορυφαίο παίκτη τους χωρίς να πάρουν λίρα.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε ένας πρώην «θρύλος» της Arsenal, ο παλαίμαχος φορ Ian Wright, ο οποίος στην τοποθέτησή του σημείωσε ότι θεωρεί αρκετά πιθανό να αναζητά ο Sanchez ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ υποστήριξε πως ίσως και ο ίδιος στη θέση του να δρούσε με παρόμοιο τρόπο.

«Δεν φαίνεται καλή η κατάσταση ούτε για την Arsenal ούτε για τον ίδιο. Πιστεύω ότι ο ατζέντης του είναι στο τηλέφωνο τώρα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, όταν είναι δεμένη μια ομάδα δεν εμφανίζονται τέτοιες καταστάσεις. Είναι κρίμα διότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Arsenal, ένας παίκτης τον οποίο η ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα. Δεν είμαι σίγουρος αν τα χρήματα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν αυτή τη στιγμή. Αν ήμουν εκείνος, πιθανόν να ήθελα να φύγω και εγώ εξαιτίας των ίσων συμβαίνουν στην Arsenal αυτή τη στιγμή, καθώς δεν ήρθε εδώ για αυτό το λόγο, ούτε για να μείνει εκτός τετράδας. Όλα τα σημάδια καταδεικνύουν ότι δεν είναι εντάξει, είναι απογοητευμένος και μου φαίνεται ότι θέλει να φύγει», σημείωσε ο Wright για τον Sanhcez, ο οποίος έχει πετύχει 17 γκολ και εννέα ασίστ φέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *