Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απέκτησε 16χρονο ταλέντο η Chelsea

Σε μια κίνηση με φόντο το μέλλον προέβη η Chelsea, η οποία μετά την απόκτηση του Willy Caballero ως ελεύθερου από τη Manchester City, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τον 16χρονο άσο της Exeter, Ethan Ampadu.

Πρόκειται για έναν τρομερά ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν καν κλείσει τα 17 του χρόνια πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στη League Two και προσέλκυσε πάνω του πολλά βλέμματα. Μάλιστα, προπονήθηκε και με την πρώτη ομάδα της Εθνικής Ουαλίας ενόψει του Euro 2016 πέρυσι ενώ πολλοί ελπίζουν πως πρόκειται για το μέλλον του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός Ampadu, λοιπόν, συμφώνησε με την Chelsea για τη μετακίνησή του στο Stamford Bridge και τώρα εκείνο που απομένει είναι να τα βρουν οι Λονδρέζοι με την Εxeter αφού υποχρεούνται να της καταβάλλουν ένα ποσό μιας και ο παίκτης είναι ακόμη ανήλικος, δίχως να χρειαστεί να φτάσουν στη λύση της αποζημίωσης.

Μάλιστα, η ομάδα του νεαρού τον στήριξε στο βήμα του αυτό να πάει στους Λονδρέζους και του ευχήθηκε καλή τύχη. Να σημειωθεί στα ήδη εντυπωσιακά στατιστικά του Ampadu πως πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του σε ηλικία 15 ετών!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *