Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απέρριψε την Tottenham ο Keita (;)

Αρνητική είναι η απάντηση που φαίνεται να έλαβε η Tottenham, σε προσφορά που κατέθεσε για τον Keita Balde της Lazio, και ενώ η ομάδα του έδωσε το «πράσινο φως».

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Σενεγαλέζος επιθετικός δέχθηκε «κρούση» από τους «Spurs» και παρά το γεγονός ότι η Lazio φέρεται να αποδέχθηκε την προσφορά, εντούτοις ο ίδιος δεν έδειξε ιδιαίτερα «ψημένος» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο White Hart Lane.

Και ο λόγος, σύμφωνα με τον Τύπο, είναι πως ο Balde βρίσκεται εν αναμονή προτάσεων από την Ιταλία, με την Juventus να είναι ο επιθυμητός προορισμός του και την AC Milan να ενδιαφέρεται επίσης. Ο Mauricio Pochettino θέλει να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει ξανά στο Champions League και ο 22χρονος αποτελούσε έναν από τους στόχους του.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Keita Balde είχε επιδείξει και η Liverpool του Jurgen Klopp, μιας και πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που την σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 16 τέρματα και μοίρασε έξι ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *