Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απαιτεί επαγρύπνηση ο Conte

Ο Antonio Conte τόνισε πως οι παίκτες του οφείλουν να ξεχάσουν τον τίτλο και να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι «Μπλε» του Λονδίνου, που είναι στην πρώτη θέση της Premier League με εννέα πόντους διαφορά από το δεύτερο, αντιμετωπίζουν την Arsenal το Σάββατο, με τον Ιταλό τεχνικό να επιμένει πως υπάρχει πολύς δρόμος έως το τέλος της σεζόν και πως οφείλουν να έχουν την ίδια ένταση με τα πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Όλα μπορούν να συμβούν. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ψηλά τις κεραίες μας. Εάν κάποιος θεωρεί πως το πρωτάθλημα τελείωσε, δεν είμαι τόσο βέβαιος. Θέλω να έχουμε αυτή την ένταση. Αυτή τη σωστή ένταση. Στο παρελθόν πάλεψα για να κερδίσω τον τίτλο και ξέρω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχουμε να παίξουμε ακόμη 15 παιχνίδια και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες πίσω μας».

Για το γεγονός πως είχαν ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στους «Κανονιέρηδες», σχολίασε: «Είναι σημαντικό να θυμηθούμε την ήττα απέναντι στην Arsenal. Ήταν μια κακή ήττα με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Ακόμη και τώρα είναι στο μυαλό μου αυτή η ήττα. Ελπίζω πως είναι και στο μυαλό των παικτών μου. Πολλά πράγματα άλλαξαν τώρα. Σίγουρα είμαστε ομάδα. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *