Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απογοητευμένος ο Rodgers

Την απογοήτευση του για την πορεία της Celtic στην Ευρώπη και το Champions League τη φετινή χρονιά εξέφρασε με δηλώσεις του ο Brendan Rodgers.

Η Celtic αποχαιρέτησε και τυπικά χτες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ισοπαλία της στο Etihad Stadium κόντρα στην Manchester City και πλέον ρίχνει το βάρος της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο προπονητής της Celtic δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του και έδειξε ότι δεν του άρεσε το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη σε έξι αγώνες στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Rodgers:

«Πίστευα ότι κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε καθώς είχαμε ευκαιρίες και ο Craig (Gordon) δεν είχε να κάνει πολλά. Πάντα έλεγα ότι αυτή η ομάδα ήταν έτοιμη να μάθει και να εξελιχθεί και θα μπορούσε να κερδίσει τη City και στους δύο αγώνες. Ανταπεξήλθαμε κόντρα στις υπερδυνάμεις τους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θέτει τα όρια μας. Παίζοντας έτσι εδώ και με την πίστη και τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες. Αν προκριθούμε του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *