Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποφυγή λαθών ζητά ο Guardiola

Παρά τη νίκη της Manchester City επί της Hull, o Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους στην κούρσα του τίτλου.

Οι «Πολίτες» επιβλήθηκαν με 3-0 της ομάδας του Mike Phelan, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Premier League πίσω από την πρωτοπόρο Chelsea.

Ο Guardiola δε δίστασε να αναφέρει πως οι παίκτες του δεν είχαν θέληση στο παιχνίδι τους. Μπορεί η City να είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, μέχρι το γκολ του Toure στο 72’. Ένα τέρμα του Iheanacho και ένα αυτογκόλ του Davies, ήταν εκείνα που σφράγισαν τη νίκη τους. Επόμενος αντίπαλος για τους «Πολίτες» θα είναι η Liverpool.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Pep Guardiola: «Κάποιες φορές παίζεις πριν, κάποιες μετά, αλλά δε μετράει όταν μια ομάδα έχει δώδεκα σερί νίκες. Είναι σαν τελικός για μας, αν θέλουμε να είμαστε εκεί στο τέλος της σεζόν. Η Liverpool έφτασε κοντά μια χρονιά καθώς είχε έναν αγώνα την εβδομάδα, αλλά και πέρσι με τη Leicester συνέβη το ίδιο. Αυτή τη στιγμή η Chelsea και η Liverpool το κάνουν αυτό. Έχουμε παίξει επτά περισσότερα παιχνίδια από εκείνους και σημαντικά καθώς είναι για το Champions League, γεγονός που δείχνει γιατί θα είναι δύσκολο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί. Μερικές φορές όταν πιστεύεις πως κάτι έχει γίνει, αυτό δε συμβαίνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, να το μελετάμε και να βλέπουμε αν είναι αρκετό. Στο πρώτο ημίχρονο ξεχάσαμε τι σημαίνει γκολ, ειδικά οι εξτρέμ. Όλο άλλαζαν πάσες. Αλλά στο δεύτερο ο Sterling βγήκε μπροστά, κέρδισε το πέναλτι και δημιούργησε το τρίτο γκολ. Ο εξτρέμ πρέπει να είναι μαχητικός. Στο πρώτο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου ήμασταν τυχεροί επειδή ο Bacary έσωσε ένα γκολ, αλλά το δεύτερο μα βοήθησε πολύ και στο τέλος το τελειώσαμε με ακόμη μία αντεπίθεση. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ξανά, ειδικά εκτός έρας στη Hull. To απόλαυσα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *