Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποφυγή λαθών θέλει ο Oliveira

Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τέσσερα γκολ σε πέντε ματς, ωστόσο να αμυντικά κενά της Norwich κοστίζουν μέχρι τώρα.

Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη Reading, μόλις όμως αντικαστάθηκε, η ομάδα του δέχθηκε άλλα δύο τέρματα. Αυτή ήταν η όγδοη νίκη των «Καναρινιών» στα τελευταία δέκα παιχνίδια.

Ο Oliveira ήταν μεταξύ των παικτών που είχαν την ευθύνη για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, καθώς βρισκόταν στο τείχος πριν την εκτέλεση φάουλ για το 2-1. Ένα πέναλτι και μια αποβολή ήταν που έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στη Norwich, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως υπήρχε πικρία στα αποδυτήρια μετά το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nelson Oliveira: «Είναι σκληρό επειδή αρχίσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως έπρεπε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι, παίξαμε καλύτερα από εκείνους, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και είναι σκληρό, άσχημο συναίσθημα. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, αλλά ήταν για μας, όχι για να μιλάμε εδώ. Νομίζω πως χρειάζεται να πάμε καλύτερα, να αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες, επειδή δεν είναι καλό να χάνεις παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Παίζουμε καλά, αλλά κάτι συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι, όπως ένα πέναλτι ή κάποιο λάθος και όταν γίνεται αυτό είναι δύσκολο να παίρνεις βαθμούς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *