Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχαιρέτησε ο Oscar

Θέμα ωρών είναι πλέον η αποχώρηση του Oscar από την Chelsea με προορισμό την ζάμπλουτη -ποδοσφαιρικά- Κίνα, όπως επιβεβαίωσε και ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του Βραζιλιάνου, Willian.

Ο Willian, λοιπόν, σε δηλώσεις του λίγο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Crystal Palace το Σάββατο, αποκάλυψε πως ο Oscar ήδη αποχαιρέτησε τους μπλε και βάζει πλέον πλώρη για την Shanghai SIPG, όπου θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη!

«Ήδη μας έχει αποχαιρετήσει (σ.σ. ο Oscar). Είναι ένας καλός μου φίλος και ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Εύχομαι στον ίδιο και την οικογένειά του τα καλύτερα, η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι σύντομη και όταν φτάνει μια τέτοια προσφορά, πρέπει να σκεφτείς και την οικογένειά σου. Να είσαι προετοιμασμένος για όταν θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο», σημείωσε ο Willian.

Την επικείμενη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου σχολίασε και ο τεχνικός των μπλε, Antonio Conte, ο οποίος αποκάλυψε πως «λυπήθηκε που θα φύγει ο Oscar», ενώ χαρακτήρισε την Κίνα ως έναν «κίνδυνο για όλες τις ομάδες του κόσμου», λόγω των τεράστιων ποσών που προσφέρει την τελευταία διετία σε ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη αλλά και την Λατινική Αμερική.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *