Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχαιρέτησε την Torino o Hart

Το «αντίο» του  στην Torino, το οποίο πιθανότατα είναι και οριστικό, ανακοίνωσε ο Joe Hart, επιστρέφοντας στην Manchester City με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ιταλικής ομάδας.

Ο διεθνής πορτιέρο των «Τριών Λιονταριών» ευχαρίστησε θερμά την Torino με ανάρτηση στο Instagram, ενώ το μέλλον του εξακολουθεί να είναι στον αέρα, μιας και δεν έχει θέση στα πλάνα του Pep Guardiola.

«Ευχαριστώ Torino…Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίστηκα για αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Ο τρόπος που με αντιμετωπίσατε, εμένα και την οικογένειά μου, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα υποστηρίζω για πάντα την Torino, γνώρισα πάρα πολλούς ξεχωριστούς ανθρώπους εδώ και αποτέλεσε μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Θα επιστρέψω να σας δω όλους κάποια στιγμή, επομένως αντίο μόνο για την ώρα, απολαύστε το φανταστικό καλοκαίρι», ήταν η ανάρτηση του 30χρονου άσου.

Να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του Hart με τη City εκπνέει το 2019, όμως με τον Claudio Bravo στο σύλλογο και τον Ederson να είναι προ των πυλών έναντι ποσού-ρεκόρ, μοιάζει βέβαιο πως ο Άγγλος θα αναζητήσει ξανά την τύχη του εκτός Etihad, και η Premier League αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *