Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχωρεί από τη Hull o Silva

«Παρελθόν» από τη Hull City ενδέχεται να αποτελέσει άμεσα ο Marco Silva, όπως αναφέρουν πηγές του έγκυρου δικτύου Sky Sports.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τους «Tigers» τον περασμένο Γενάρη αλλά παρά την σαφή βελτίωση της εικόνας της ομάδας δεν κατάφερε να την κρατήσει στην Premier League, πρόκειται να ενεργοποιήσει μια ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό.

Χθες, ο Silva συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Hull και συζήτησαν μαζί το μέλλον του, με τις επαφές να διαρκούν ως αργά το βράδυ. Ωστόσο, παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, φαίνεται πως τελικά έλαβε την απόφαση να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν. Μάλιστα, θεωρείται «δυνατός» υποψήφιος για τον πάγκο μιας εκ των Watford και Crystal Palace που αναζητούν προπονητή, καθώς και της Porto.

Τις επόμενες μέρες ενδέχεται λοιπόν να επισημοποιηθεί η αποχωρηση του Marco Silva και μένει να φανεί ποιος θα είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει, με στόχο να επαναφέρει τους «Tigers» στη μεγάλη κατηγορία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *