Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από την άνοιξη ο Austin

Μεγάλη αναμένεται να είναι η απουσία του Charlie Austin με τον Claude Puel να κάνει λόγο για τρεις με τέσσερις μήνες.

Ο Charlie Austin θα αλλάξει τη χρονιά τραυματίας με τον Άγγλο επιθετικό να τραυματίζεται στον αγώνα για το Europa League με την Hapoel Beer Sheva.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε χτες στη συνέντευξη Τύπου ο Claude Puel, ο βραχύσωμος επιθετικός αναμένεται να λείψει για τουλάχιστον τρεις μήνες μιας και θα χρειαστεί εγχείρηση για να διορθωθεί το πρόβλημα που έχει στο πόδι του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό θα μείνει εκτός, αλλά πιστεύω ότι φυσιολογικά θα χρειαστεί εγχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι εκτός για τρεις με τέσσερις μήνες. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς τον Charlie γιατί πετυχαίνει πολλά γκολ, αλλά είναι σημαντικό τώρα να πάρουμε γκολ από όλους τους παίκτες. Πιστεύω για παράδειγμα ότι ο Jay μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και ποιότητα. Άξιζε ένα γκολ στο τέλος με όλη την καλή δουλειά που έκανε στον αγώνα. Θα δούμε με τον Shane και θα μπορεί να παίξει καλύτερο στο δεύτερο μισό επίσης. Είναι σημαντικό να πάρουν οι παίκτες ευκαιρίες χωρίς τον Charlie».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *