Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από την Newcastle o αντι-Salah

Το βλέμμα στη Newcastle φαίνεται πως έχει στρέψει η Roma, στην προσπάθεια να αντικαταστήσει τον Mohamed Salah που πιθανότατα θα μετακομίσει στη Liverpool.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ μάλλον είναι προ των πυλών του Anfield και σύμφωνα με την Il Messaggero, ως αντικαταστάτη του οι Ρωμαίοι εξετάζουν τον Florian Thauvin, που ανήκει στους «Magpies». Ο Thauvin είχε έναν επιτυχημένο δανεισμό στην Marseille φέτος και ανέβασε τις μετοχές του, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ο 24χρονος Γάλλος δεν προσαρμόστηκε το εξάμηνο που έμεινε στην Newcastle τη σεζόν 2015/16 και γι αυτό το λόγο και παραχωρήθηκε δανεικός στην Marseille. Με τη γαλλική ομάδα πέτυχε 15 τέρματα και μοίρασε οκτώ ασίστ σε 38 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Didier Deschamps. Βέβαια, σύμφωνα με σενάρια από τη Γαλλία, ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Marseille για μόνιμη μεταγραφή, όμως τίποτα δεν είναι επίσημο.

Έτσι λοιπόν, με τη Roma να ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 30-35 εκατομμύρια λίρες από τον Salah, δεν αποκλείεται ένα μεγάλο ποσό εξ αυτών να επαναδαπανηθεί για τον άσο της Newcastle, το μέλλον του οποίου είναι ακόμη αμφίρροπο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *