Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αρέσει στον Osman ο Gueye

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Idrissa Gueye εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης της Everton Leon Osman.

Ο Osman χαρακτήρισε τον παίκτη «Καταστροφέα» και ισχυρίστηκε πως είναι ένα από τα λίγα θετικά πράγματα που προσέφερε η Aston Villa στο πρωτάθλημα της Premier League το τελευταίο διάστημα. Ο Gueye ήταν σε εξαιρετική φόρμα την Κυριακή, καθώς κέρδισε το πέναλτι στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Manchester United, αφού ανατράπηκε από το Fellaini.

Ο 27χρονος πήγε στο Goodison Park το καλοκαίρι όπου η Aston Villa υποβιβάστηκε από την κορυφαία κατηγορία, τερματίζοντας με 17 βαθμούς μετά από 38 αγωνιστικές. Συμμετέχοντας μαζί με τον Gareth Barry, o Gueye συμπληρώνει τον έμπειρο Άγγλο διεθνή με το πάθος και την μαχητικότητά του απέναντι στους αντιπάλους του, με τον Barry να είναι πιο πίσω, ελέγχοντας το παιχνίδι.

Από τη μεταγραφή στο Merseyside το καλοκαίρι, ο Σενεγαλέζος διεθνής έχει αγωνιστεί 15 φορές σε Premier League και EFL Cup. Ωστόσο, ο Koeman αναμένεται να στερηθεί τον παίκτη του, καθώς θα συμμετάσχει στο Copa Africa του Ιανουαρίου με την Εθνική του ομάδα.

Ο Gueye θα είναι παρτενέρ του Barry για 14η φορά στη σεζόν, στον αγώνα της ομάδας τους απέναντι στη Watford το Σάββατο. Μια νίκη για τα «Ζαχαρωτά», μπορεί να τα οδηγήσει στην έκτη χάσει, εάν η Manchester United χάσει βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Leon Osman: » Έχει ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα. Έχει εξελιχθεί σε έναν καταστροφέα, που κάνει πολλά τάκλιν κέντρο του γηπέδου, αλλά πατάει και περιοχή όπως όταν κέρδισε το πέναλτι κόντρα στη Manchester United την Κυριακή. Η Villa πραγματοποίησε μια φτωχή σεζόν, αλλά εκείνος ήταν το πιο λαμπερό αστέρι της ομάδας. Όταν άκουσα πως η Everton ενδιαφέρεται, στην τόσο χαμηλή τιμή των επτά εκατομμυρίων λιρών, πίστεψα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική συμφωνία «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *