Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ασταμάτητος Κane, «τεσσάρα» η Tottenham

Με τον Harry Kane να πετυχαίνει δύο τέρματα φτάνοντας τα 13 (!) για το μήνα Σεπτέμβριο, η Tottenham συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την Huddersfield και αναρριχήθηκε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι «Spurs» προηγήθηκαν με 3-0 από το 23′, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, πλέον έχουν δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ben Davies και Μoussa Sissoko τα άλλα δύο τέρματα για τους νικητές.

Το ματς

Η ομάδα του Mauricio Pochettino μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, όταν o Kane βρέθηκε στην περιοχή, έκανε ένα σπριντ και «πυροβόλησε» την εστία του Jonas Lossl για το 1-0. Η Huddersfield προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι «Spurs» δεν χαρίζονταν και πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 16′ με τον Davies.

O αριστερός μπακ των Λονδρέζων πέτυχε τη μπάλα σε μια ενέργεια του Christian Eriksen και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0, διώχνοντας κάθε υποψία άγχους. Ο Lossl απέκρουσε λίγο αργότερα νέο σουτ του Kane, όμως ο Άγγλος διεθνής στο 23′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εξαιρετικό τρόπο, κάνοντας σπριντ εκτός περιοχής και εκτοξεύοντας μια «ρουκέτα» στα δίχτυα.

Ο Dele Alli έχασε μια ευκαιρία λίγο αργότερα, ο Kane σκόραρε αλλά ακυρώθηκε το γκολ του ως οφσάιντ και το 3-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Οι φίλοι της Huddersfield συνέχισαν να στήνουν πάρτι στις εξέδρες παρότι η ομάδα τους έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και το παιχνίδι έμοιαζε να έχει κριθεί προ πολλού.

Στο 86′ ο Sissoko έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα γκολ της ομάδας του αλλά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, μετά από ασίστ του Davies γράφοντας το τελικό 4-0.

Έτσι, η Tottenham έχει πλέον 14 βαθμούς και περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του Chelsea-Manchester City, ενώ η Huddersfield είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς.

Συνθέσεις

Huddersfield: Lossl, Zanka, Schindler, Lowe (60′ Malone), Smith, Mooy (61′ Billing), Hogg (82′ Whitehead), Kachunga, Ince, van La Parra, Depoitre

Tottenham: Lloris, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez, Trippier (82′ Walker-Peters), Davies, Dier, Winks, Eriksen (75′ Sissoko), Alli, Kane (87′ Son)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *