Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βάζει προς πώληση τον Smalling ο Mourinho

Έτοιμος να ακούσει προσφορές για τον Chris Smalling το καλοκαίρι είναι ο Jose Mourinho, σύμφωνα με πηγές του ESPN FC. Αντίθετα, ο Phil Jones θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του στην Manchester United.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Smalling που ένα χρόνο πριν θεωρούνταν ίσως ο καλύτερος αμυντικός της United, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Πορτογάλο προπονητή και βρίσκεται πίσω από τους Eric Bailly, Phil Jones και Marcos Rojo στις επιλογές του. Μάλιστα, δύο φορές έχει δεχθεί την δημόσια κριτική του προπονητή του φέτος και ίσως να μην τον επιλέξει ούτε για τον τελικό του Europa League απέναντι στον Ajax.

Συν τοις άλλοις, η Manchester United δείχνει να έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι του Michael Keane της Burnley και σε περίπτωση που αποκτηθεί και ο 24χρονος, τότε το μέλλον του Smalling στην ομάδα θα είναι εξαιρετικά επισφαλές.

Να σημειωθεί ότι ο Smalling βρίσκεται στην United τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ ως πιθανός προορισμός εφόσον παραχωρηθεί, αποτελεί η Arsenal, καθώς ο Arsene Wenger έχει αναφερθεί με πολύ θετικά λόγια στο πρόσωπό του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *