Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βαριά «καμπάνα» για Mings

Με αρκετά βαριά τιμωρία επέλεξε να τιμωρήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) τον αμυντικό της Bournemouth, Tyrone Mings, για το συμβάν με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Zlatan Ibrahimovic το περασμένο Σάββατο.

Ο Mings φαίνεται πως πάτησε το κεφάλι του Σουηδού σε μια επίμαχη φάση, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί για βίαιη συμπεριφορά με πέντε αγωνιστικές.

Μάλιστα, η Bournemouth ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση, κάτι το οποίο ήθελε να πράξει πριν ακόμη ανακοινωθεί η τιμωρία, όταν ακουγόταν πως θα είναι για τρεις αγωνιστικές.

Οι Cherries εξέδωσαν αμέσως μετά με τη σειρά τους ανακοίνωση, αναφέροντας ότι είναι «εξαιρετικά απογοητευμένοι» από την απόφαση της Ομοσπονδίας και την έκβαση του περιστατικού, ενώ τονίζουν ότι η ποινή είναι άδικη, καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να πιστοποιεί πως το πάτημα ήταν εκούσιο.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της Bournemouth για τον Mings αναφέρει ότι στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της, αλλά και επισημαίνει πως ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε δυο φορές συγγνώμη από τον αντίπαλό του.

Η Ομοσπονδία από την πλευρά της δεν έχει ακόμη διευκρινίσει το λόγο για τον οποίο η ποινή που επιβλήθηκε είναι για πέντε αντί τρεις αγωνιστικές, όπως προβλέπεται, και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *