Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Βασιλική» νίκη στην ματσάρα

Η Bournemouth νίκησε την West Ham με 3-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν 3 μήνες, μιας και αυτή είναι η πρώτη της νίκη μέσα στο 2017.

Η Bournemouth πήρε νίκη-ανάσα στον αγώνα που δίνει για να σωθεί έχοντας σε μεγάλη μέρα τον King, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές ενώ έχασε και πέναλτι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη ήττα μιας και παραμένουν στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι σχεδόν απίθανο να κινδυνέψουν.

Το ματς

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυναμικά στον αγώνα μιας και κέρδισαν πέναλτι στο 8΄, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο King, ο οποίος αστόχησε. Έτσι αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν τα Σφυριά τα οποία άνοιξαν το σκορ στο 11΄ με τον Αntonio να εκτελεί και τον Feghouli να του σερβίρει το γκολ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα μιας και ένα λεπτό αργότερα έχασαν ευκαιρία με τον Harry Arter. Στο 20΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσουν το ματς σε μια φάση καρμπόν με το γκολ που σημείωσαν μιας και αυτήν την φορά ο Αntonio αστόχησε από την ασίστ του Feghouli. Στο 31΄ ήρθε η ισοφάριση με τον King αυτήν την φορά να μην αστοχεί μέσα από την μικρή περιοχή και να κάνει το 1-1. Στο 36΄οι γηπεδούχοι ξανακέρδισαν πέναλτι μόνο που αυτήν την φορά αστόχησε ο Afobe. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με την Bournemouth να αδικείται από το συγκεκριμένο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και ξαναβρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον King, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 48΄. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Αyew στο 63΄. Στο 68΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν το ματς, αλλά ο Afobe αστόχησε. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Eddie Howe θα έπαιρνε επιτέλους το πρώτο της τρίποντο μετά από 3 μήνες, ήρθε ο Ayew στο 83 για να ισοφαρίσει σε 2-2. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν το ψυχικό σθένος να συνεχίζουν να απειλούν και πήραν τεράστια νίκη χάρη σε γκολ του King στο 90΄, ο οποίος έκανε χατ τρικ και έδωσε μια επική νίκη στην ομάδα του.

Bournemouth: Boruc, Smith, Francis, Cook, Daniels, Fraser, Gosling, Arter, Pugh, King, Afobe.

West Ham: Randolph, Kouyate, Reid, Fonte, Cresswell; Obiang, Noble; Feghouli, Lanzini, Antonio, Carroll.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *