Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέπει ψηλά την Tottenham ο Dembele

Την εκτίμηση ότι η Tottenham έχει ανέβει επίπεδο και μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω φέτος εξέφρασε με δηλώσεις του ο Moussa Dembele.

Ο Moussa Dembele μπορεί να μη διανύει την καλύτερη περίοδο του, μιας και δεν έχει μπει φέτος στο κλίμα της ομάδας συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους συμπαίκτες του που έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τα «Σπιρούνια».

Ο Βέλγος μέσος μίλησε για την φετινή πορεία των Λονδρέζων τονίζοντας ότι η Tottenham έχει ανέβει επίπεδο μετά την περσινή χρονιά και μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν καταλήξουμε στην ίδια κατάσταση, πιστεύω ότι ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό σε σχέση με πέρυσι. Είναι δύσκολο να το πούμε αλλά έχουμε αυτό το αίσθημα και μπορούμε να κάνουμε κάτι φυσικά. Πιστεύω προσωπικά ότι εγώ και οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε από την περσινή σεζόν. Αλλά είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι σε αυτή τη θέση ξανά για να δεις αν έχεις ωριμάσει. Αλλά έχουμε πιάσει τον παλμό, υπάρχει διαφορά σε σχέση με πέρυσι, συνεπώς ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *