Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βλέπει 4αδα η United!

Η Manchester United παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη κόντρα στην Watford με 2-0 και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την είσοδο της στην τετράδα.

Η Manchester United υποδέχθηκε για την 25η αγωνιστική της Premier League την Watford με και χάρη στα γκολ των Mata στο 32′ και Martial στο 61′ πήρε τη νίκη με 2-0 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Απογοήτευση από την άλλη στο στρατόπεδο της Watford που πάλεψε για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Το Ματς

Το παιχνίδι είχε από νωρίς γρήγορο ρυθμό με την United να μπαίνει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και να χάνει μία καλή ευκαιρία με τον Ibrahimovic να δοκιμάζει ένα απευθείας σουτ στη σέντρα του Valencia από δεξιά, όμως η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Gomes. Οι «Κόκκινοι  Διάβολοι» είχαν γενικά καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες τόσο με τον Martial όσο και με τον Ibrahimovic, όμως καμία δεν μπόρεσε να καταλήξει στα δίχτυα.

Από την πλευρά της η Watford έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 20′ με τον Holebas όταν δοκίμασε το αριστερό του πόδι, η μπάλα όμως έφυγε δίπλα από το δοκάρι του De Gea.

Ο Mata ήταν αυτός που έλυσε το… «γόρδιο δεσμό» του γκολ για την United με τον Ισπανό στο 32′ να εκμεταλλεύεται την ενέργεια του Martial από τα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Ibrahimovic και άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθούν να διευρύνουν το σκορ. Την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους βέβαια την έχασαν οι «Σφήκες» με τον Mauro Zarate να αναλαμβάνει την εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο και να αναγκάζει τον De Gea σε μία εξαιρετική απόκρουση.

Στο σημείο λοιπόν που οι παίκτες του Mazzarri είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν, ο Martial στο 52′ έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα τους. Ο Γάλλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ibrahimovic και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 τελειώνοντας εν πολλοίς τον αγώνα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Ibrahimovic να θέλει να γίνει και σκόρερ εκτός από δημιουργός, χωρίς όμως επιτυχία στις ευκαιρίες που του δόθηκαν, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Manchester United: De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Blind, Herrera, Pogba, Mata (Fellaini 74′), Mkhitaryan (Lingaard 89′), Martial, Ibrahimovic

Watford: Gomes; Cathcart (Success 85′), Kaboul, Prodl, Britos (Janmaat 46′); Cleverley, Capoue; Niang, Zarate (Okaka 76′), Holebas; Deeney

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *