Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βουλιάζει η Leicester!

Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαν κάποιοι και μιλάγανε δειλά δειλά για το ενδεχόμενο η Leicester να κατακτήσει το πρωτάθλημα…

Φέτος μετά από ένα χρόνο και τον περσινό θρίαμβο της Leicester, φουντώνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για τον υποβιβασμό των αλεπούδων, κάτι που αν συμβεί η Leicester θα γίνει η πρώτη ομάδα μετά από την  Manchester city, το μακρινό 1938 υποβιβάστηκε ως πρωταθλήτρια. Η ομάδα του Ranieri ηττήθηκε με 2-0 από την πολύ καλύτερη και διαβασμένη Swansea και πλέον είναι ένα πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού..

Το παιχνίδι:

Αρχικά, και οι δυο ομάδες ήταν αρκετά επιφυλακτικές, καθώς γνώριζαν ότι με ήττα θα  δυσκολέψουν αρκετά τα πράγματα. Η Leicester, ήταν η ομάδα που μέχρι το 30ο λεπτό είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις να σκοράρει χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία. Ο Ranieri  επέλεξε να βάλει τον φορμαρισμένο Gray διπλά στον Vardy αλλά δεν λειτούργησε καλά .  Μετά από το 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι, πήραν μετρά στο γήπεδο και στο 36ο λεπτό με τον Alfie Mawson να  κάνει εξαιρετικό τελείωμα για κεντρικό αμυντικό, μέσα από την μικρή περιοχή να ανοίγει το σκορ . Πριν προλάβουν να πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου, οι κύκνοι έγραψαν με τον  Martin Olsson το 2-0 . Το γκολ προήλθε μετα από εξαιρετική κίνηση των γηπεδούχων, οι οποίο με ένα εξαιρετικό τρυγονάκι έβγαλαν τον Olson μόνο του απέναντι από τον Michel και ο τελευταίος δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ranieri πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Slimani για να μπορέσει η ομάδα του να ανεβεί επιθετικά. Μετα από ένα ανούσιο τέταρτο, ο Slimani σπατάλησε δυο καλές ευκαιρίες.  Η πρώτη ήταν μετα  από εξαιρετική πασά του Mahrez, που έβγαλε τον συμπαίκτη του τετ -α- τετ με τον Fabianski,  με τον τελευταίο να αναδεικνύεται νικητής και η δεύτερη, πάλι από γλυκιά σέντρα  του Αλγερινού  με τον Slimani να μην μπορεί να βρει την μπάλα με το κεφάλι και να τη στείλει στα δίχτα. Στο διάστημα αυτό, η Swansea αμύνθηκε εξαιρετικά και θα μπορούσε να πέτυχει και τρίτο γκολ στην κόντρα. Το παιχνίδι τέλειωσε με τον Vardy να στέλνει τη μπάλα άουτ μετα από συνεργασία με τον Gray από το ύψος του πέναλτι.

Συνεθσεις:

SWANSEA XI: Fabianski, Naughton, Fernandez, Mawson, Olsson, Fer, Cork, Carroll, Dyer (Routledge 7; Narsingh 89), Llorente (Ayew 72), Sigurdsson

LEICESTER XI: Schmeichel, Simpson (Amartey 70), Huth, Morgan, Fuchs (Chilwell 46), Drinkwater, Ndidi, Mahrez, Gray, Albrighton (Slimani 46), Vardy

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *