Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Βόμβα» από Costa: «Ο Conte δεν με θέλει στην Chelsea»

Σαν βόμβα έσκασε χθες βράδυ η είδηση πως ο Diego Costa δεν υπολογίζεται από τον Antonio Conte για τη νέα σεζόν, κάτι που μάλιστα ειπώθηκε από τα χείλη του ίδιου του Ισπανού.

Ο 28χρονος επιθετικός, που στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από το σύλλογο όμως τελικά η ομάδα τον κράτησε, παραδέχθηκε πως οι σχέσεις του με τον Conte δεν είναι καλές, και πως ο Ιταλός τεχνικός του είπε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

«Είμαι παίκτης της Chelsea, όμως η ομάδα δεν με θέλει εδώ. Ο Antonio Conte μου είπε μέσω μηνύματος πως δεν θα ακολουθήσω την Chelsea και αυτό είναι όλο. Μου είπε πως δεν με υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Η σχέση μου με τον προπονητή ήταν κακή φέτος, είναι κρίμα. Έχω απευθυνθεί ήδη στους ανθρώπους της Chelsea για να αποφασίσουν», σημείωσε ο Ισπανός φορ, ενώ αναφορικά με την επόμενη ομάδα του, μιας και στην Atletico ισχύει ακόμη η απαγόρευση μεταγραφών, σημείωσε:

«Να μείνω πέντε μήνες δίχως να αγωνίζομαι; (σ.σ. το μεταγραφικό εμπάργκο της Atletico ολοκληρώνεται το Γενάρη) Δεν ξέρω, είναι περίπλοκο, αλλά οι άνθρωποι γνωρίζουν πως αγαπώ την Atletico και αγαπώ τη ζωή στη Μαδρίτη. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω, αλλά είναι δύσκολο να μείνω τέσσερις με πέντε μήνες δίχως να αγωνίζομαι. Είναι η χρονιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ. Πρέπει να αγωνίζομαι, αυτό είναι το βασικό».

Να σημειωθεί πως ο Costa, που πέτυχε 20 τέρματα στο πρωτάθλημα φέτος, τον περασμένο Γενάρη είδε να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του η κινεζική Tianjin Quanjian, όμως η Chelsea δεν ήθελε να τον πουλήσει και μάλιστα ο ίδιος ήρθε και σε ρήξη με έναν εκ των φυσικοθεραπευτών της ομάδας, αφού είχε επικαλεστεί τραυματισμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *