Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γερά το χέρι στην τσέπη η United

Και αν κάποιοι πίστευαν πως από εδώ και πέρα μόνο μεγάλα ποσά μεταγραφών θα βλέπουν, είχαν απόλυτο δίκιο. Η Manchester United, ετοιμάζει τεραστίων διαστάσεων μπαμ και δεν θα φοβηθεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Σύμφωνα με το Ισπανικό μέσο Don Balon, η Manchester United έχει βρει παίκτη της La Liga για τον οποίο είναι διατεθειμένη να ξοδέψει ούτε λίγο ούτε πολύ £177m. Ο λόγος για τον 21χρονο μέσο της Real Madrid, Marco Asensio που πραγματοποιεί άκρως θετικές εμφανίσεις με την ‘Βασίλισσα’. Σύμφωνα πάντα με το Ισπανικό μέσο, ο Mourinho έχει έρθει ήδη σε επαφές με υπεύθυνους του Ισπανού παίκτη με σκοπό να τον φέρει στο Manchester. Μάλιστα ο σύλλογος μπορεί να προσφέρει στον παίκτη 5ετές συμβόλαιο ύψους £24m το χρόνο, δηλαδή £461,000 την εβδομάδα!

Αν κάποιο τέτοιο deal πραγματοποιηθεί, ο Ισπανός παίκτης θα γίνει η μεγαλύτερη μεταγραφή σε Αγγλικό σύλλογο, ρεκόρ που κρατά ο Pogba με την μετακίνησή του από τη Juventus έναντι £89m. Ο Asensio μέχρι στιγμής μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ για την ομάδα του στις 8 εμφανίσεις του ως βασικός.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *