Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γι’ αυτό δεν τους βάζει μαζί ο Mourinho

Τη νίκη απέναντι στη Newcastle γνώρισε το Σάββατο η Manchester United με σκορ 4-1 υπέρ της. Η ομάδα του Mourinho εξολόθρευσε τους φιλοξενούμενους παρότι προηγήθηκαν στην αρχή του πρώτου μέρους. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι βρέθηκαν μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Σπάνια θα δούμε τους Marcus Rashford και Anthony Martial να αγωνίζονται μαζί και πόσο μάλλον στην αρχική 11άδα. Το Σάββατο όταν η Manchester United ανακοίνωσε τους παίκτες που θα παίξουν στο Old Trafford, οι οπαδοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως με τους δύο νεαρούς να ξεκινούν αμφότεροι στο αρχικό σχήμα.

Ο Mourinho μετά τη λήξη του παιχνιδιού μίλησε για το λόγο που οι δύο παίκτες δεν ξεκινούν σχεδόν ποτέ μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

«Και στους δύο αρέσει να παίζουν στην ίδια θέση και αυτό είναι δύσκολο. Και οι δύο προτιμούν να παίζουν στα αριστερά απ’ ότι στα δεξιά, και οι δύο παίζουν με άλλο επιθετικό στη μέση, χάνουμε λίγο την επαφή με το κέντρο που έχουμε συνηθίσει να έχουμε με παίκτη να παίζει πίσω από τον επιθετικό.»

«Αλλά μετά βρήκαμε μια κάποια ισορροπία και όταν άρχισαν να βρίσκουν, μερικές φορές και οι δύο, ένα άνοιγμα το αριστερό άκρο και το ένα στα αριστερά μεταξύ του επιθετικού και του αριστερού μέσου, ήταν η στιγμή που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις.»

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής η Newcastle ήταν ίσως η ομάδα, όχι στο δεύτερο μέρος αλλά στο πρώτο ημίχρονο, που ήρθαν εδώ και αισθανθήκαμε λίγο αστάθεια στην αμυντική λειτουργία μας και αυτό προφανώς δεν οφείλεται στους αμυντικούς παίκτες αλλά εξαιτίας της ισορροπίας μας.»

«Οπότε το να παίξουμε [Martial και Rashford] μαζί μας δίνει τα πράγματα, αλλά παίρνει και κάποια πράγματα από εμάς.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *