Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δανείζει τον Johnstone η United

Ο Jose Mourinho τόνισε πως ο μόνος παίκτης που ενδέχεται να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο, θα είναι ο Sam Johnstone.

O 23χρονος πορτιέρο δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη επίσημη εμφάνιση με τους «Κόκκινους Διαβόλους», καθώς ο Romero είναι το νούμερο δύο πίσω από τον De Gea. Οπότε ο Άγγλος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ώστε να πάρει παιχνίδια, με τις Stoke, Sundrland και Aston Villa να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε επίσης πως σκοπεύει να πουλήσει τους παίκτες που δεν υπολογίζει, αρκεί η ομάδα να λάβει την κατάλληλη προσφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Jose Mourinho: «Ο Sam Johnstone είναι ο μόνος παίκτης που θα επιτρέψω να παραχωρηθεί δανεικός, επειδή δεν έχει αγωνιστεί καθόλου και χρειάζεται να παίζει. Έχουμε ένα νεαρό τερματοφύλακα, τον Pereira, που έπαιξε αρκετά έξι μήνες στην Πορτογαλία και τώρα είναι ώρα για το Sam να παίξει ένα εξάμηνο. Αυτός είναι ο μόνος δανεισμός που πρόκειται να κάνουμε. Εκτός αυτού, δε θέλω να πουλάω παίκτες και η ομάδα με τη διοίκηση συμφωνούν μαζί μου. Αλλά όπως είπα πριν, αν ένας παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής και θέλει πραγματικά να φύγει, δεν έχουμε το δικαίωμα να τον εμποδίσουμε, αν συνθήκες είναι αυτές που θέλουμε. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε λάβει κάποια προσφορά που να μας ικανοποιεί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *