Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν αποχωρεί τελικά ο Young

Αλλαγή δεδομένων στην Manchester United σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ashley Young, καθώς φαίνεται πως τελικά ο Άγγλος εξτρέμ θα παραμείνει στο Μάντσεστερ, τουλάχιστον έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στη συγκεκριμένη εξέλιξη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Jose Mourinho, ο οποίος δεν επιθυμεί να χάσει έναν ακόμη παίκτη από το ρόστερ του εν μέσω της σεζόν, μετά τις αποχωρήσεις των Memphis Depay και Morgan Schneiderlin. Ο Πορτογάλος προπονητής, μετά την πώληση του Depay στη Lyon έναντι 16 εκ. λιρών, διεμήνυσε πως δεν έχει ανάγκη από έσοδα, αλλά προτιμά να κρατήσει τον 31χρονο στο Old Trafford, καθώς δεν θέλει να έχει λιγότερους από 25 ποδοσφαιριστές.

Για τον Young είχαν ενδιαφερθεί οι West Bromwich, Everton, Swansea και Watford, όπως επίσης και κινέζικοι σύλλογοι, μια προοπτική όμως που απέρριψε ο παίκτης καθώς δεν θέλει να μετακινήσει την οικογένειά του από την Αγγλία.

Πάντως, ο πρώην Άγγλος διεθνής έχει ξεκινήσει μόλις πέντε φορές φέτος (ούτε στο χθεσινό ματς κυπέλλου απέναντι στην Hull αγωνίστηκε) και δεν αποκλείεται να αλλάξουν ξανά τα δεδομένα, εφόσον αποφασίσει να καταθέσει αίτημα μεταγραφής, ειδάλλως ενδέχεται να ξανασκεφτεί το μέλλον του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *