Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν βιάζεται να ανανεώσει

Πονοκέφαλο μπορεί να προκαλέσει στους οπαδούς της Manchester City πως ο αγαπημένος τους De Bruyne δεν βιάζεται και ιδιαίτερα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Άλλα έχει στο μυαλό του ο μάνατζερ του Βέλγου μέσου και μάλιστα με…»ευαγγέλιο» το συμβόλαιο Neymar Jr έχει άλλες βλέψεις για τον πελάτη του. Σε συνέντευξή του ο Patrick De Koster μέσω του Radio CRC, αποκάλυψε πως η μετακίνηση του Βραζιλιάνου Neymar στην PSG άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Barcelona πλέον αμείβεται £515,000 την εβδομάδα στο Παρίσι και αυτό μάλλον θα αλλάξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του πελάτη του.

Ο De Bruyne έχει συμπληρώσει μονάχα τα 2 από τα 6 χρόνια συμβολαίου του με τους «Πολίτες» και ερωτηθείς μετά τη νίκη με τη Napoli δήλωσε πως δεν βιάζεται να «δεθεί» ακόμη περισσότερο με την ομάδα του και πως όλα τα έχει αναλάβει ο μάνατζέρ του. Να υπενθυμίσουμε πως ο παίκτης λαμβάνει ήδη £6m από την διοίκηση της Manchester City το χρόνο για τις υπηρεσίες του και μάλιστα οι κακές γλώσσες μιλούν για απαιτήσεις άνω των £500,000 την εβδομάδα από τον ατζέντη του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *