Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν ενδιαφέρεται για United o Mbappe

Μειωμένες είναι οι πιθανότητες να καταλήξει ο Kylian Mbappe στην Manchester United, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής L’ Equipe.

Ο Γάλλος επιθετικός της Monaco, που αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Ευρώπη, έχει συνδεθεί έντονα με την Real Madrid το τελευταίο διάστημα, ωστόσο την περίπτωσή του παρακολουθούν όλοι σχεδόν οι «μεγάλοι» σύλλογοι αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, η United είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά τον 18χρονο, όμως οι πιθανότητες δεν είναι όπως φαίνεται με το μέρος της.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με την L’ Equipe, στον νεαρό φορ δεν αρέσει το στυλ ποδοσφαίρου του Jose Mourinho και θα ήθελε να μεταβεί σε ένα σύλλογο με πιο ξεχωριστή φιλοσοφία, αλλά και με λιγότερους επιθετικούς, καθώς οι «Red Devils» ήδη διαθέτουν παίκτες όπως ο Marcus Rashford, o Anthony Martial και ο Jesse Lingard που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τροχοπέδη στην πρόοδό του, καθώς είναι και εκείνοι νέοι και έχουν αρκετά χρόνια μπροστά τους.

Να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος της Monaco πάντως, Vadim Vasilyev, τόνισε πρόσφατα πως δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα για τον Mbappe πριν το τέλος του Μάη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *