Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν επισπεύδεται η επιστροφή Butland

Kαμία πρόθεση να βιαστεί να επαναφέρει τον Jack Butland στο αρχικό σχήμα της Stoke City σύντομα δεν φαίνεται να έχει ο Mark Hughes, κρίνοντας από τις δηλώσεις στις οποίες προέβη.

Ο Butland, ο οποίος στάθηκε τρομερά άτυχος και υπεβλήθη σε εγχείρηση στον αστράγαλο πριν αρκετούς μήνες, φαίνεται πως πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση, κάτι όμως το οποίο δεν θέλει να ρισκάρει άμεσα ο προπονητής του.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Jack στη φάση που είναι τώρα, ελπίζω να μην υπάρξει άλλο πισωγύρισμα για εκείνον και ανυπομονώ να επιστρέψει στις επιλογές μου. Σε αυτή τη φάση, θα έχουμε μια συνομιλία. Ο Lee Grant τα πηγαίνει εξαιρετικά και είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχει προσφέρει», τόνισε στις δηλώσεις του ο Hughes, συμπληρώνοντας:

«Αν αισθανθούμε ότι υπάρχει η επιλογή, ίσως δώσουμε στον Jack μια ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του πριν το τέλος της σεζόν, είτε την αρπάξει είτε όχι, ειδάλλως θα σκεφτούμε ότι πρέπει να τον έχουμε έτοιμο για την προετοιμασία. Υπάρχουν αρκετές επιλογές , αλλά μέχρι να τον δούμε να κάνει πρόοδο και να δουλεύει στην προπόνηση σε καθημερινή βάση, δεν έχουμε κάτι να απαντήσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *