Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν «θαμπώνεται» ο νεαρός Sessegnon

Μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στην Αγγλία είναι αναμφισβήτητα ο 16χρονος Ryan Sessegnon, που αγωνίζεται στην Fulham και έχει κλέψει τις εντυπώσεις όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου.

O νεαρός μπακ της λονδρέζικης ομάδας μετρά ήδη 25 συμμετοχές φέτος, παρά την ηλικία του, έχοντας απολογισμό έξι γκολ και τρία ασίστ. Μάλιστα, οι επιδόσεις του σε συνάρτηση με το γεγονός ότι είναι μόλις 16 ετών, έχει οδηγήσει πολλούς κορυφαίους συλλόγους να παραμιλούν για το ταλέντο του. O ίδιος ωστόσο εμφανίζεται συγκρατημένος για την ώρα και δεν κάνει μεγάλες σκέψεις.

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Ανήκω στη Fulham, είναι ο σύλλογός μου και μου αρέσει πολύ εδώ. Οι ευκαιρίες που έχω λάβει τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικές και σαν προσωπικό στόχο έχω θέσει το να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Premier League, όπου ανήκει», σημείωσε αρχικώς ο νεαρός στο FulhamFCTV, προσθέτοντας:

«Δεν δίνω προσοχή σε ό,τι γράφεται στον Τύπο, επικεντρώνομαι μόνο σε μια δουλειά, η οποία είναι το να αγωνίζομαι με την Fulham. Είμαι πραγματικά έκπληκτος με το πόσα παιχνίδια έχω καταφέρει να πάρω με την πρώτη ομάδα και ενώ είμαι 16 ετών, αλλά αποτελεί κάτι θαυμάσιο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Έθεσα στον εαυτό μου ένα στόχο, αρχικά τα πέντε με δέκα ματς, απλώς ώστε να έχω ανάμειξη, όμως έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα αγωνίζομαι όλο και περισσότερο».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, Arsenal, Chelsea, Liverpool και Manchester United παρακολουθούν όλες την πρόοδο του Sessegnon και ετοιμάζουν κίνηση μελλοντικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *