Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν κάνει μεταγραφές η Liverpool

«Σχεδόν απίθανο» χαρακτήρισε ο Jurgen Klopp το να προσθέσει η ομάδα του κάποιον παίκτη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Γερμανός προπονητής είχε αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβρη πως ίσως κινηθεί για μία μεταγραφή, λόγω και της απουσίας του Sadio Mane στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ωστόσο τώρα έσπευσε να βάλει «φρένο» στα σενάρια και να πληροφορήσει τους οπαδούς της Liverpool για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ερωτηθείς, λοιπόν, για το αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη-έκπληξη πριν τις 31 του μήνα, ο Klopp αποκρίθηκε: «Ποια είναι η αγαπημένη σας απάντηση; Είδα πριν μερικές ημέρες στην τηλεόραση για μερικές μεταγραφές, και μετά από δύο λεπτά το έχασα. «Για ποια ομάδα μιλάμε, για ποιον παίκτη;». Είναι απίστευτο. Αν θέλετε, μπορώ να πω ναι και να βάλετε τη Liverpool πρώτο θέμα. Αλλά είναι μάλλον απίθανο. Βέβαια, στη ζωή υπάρχουν πάντα τα ενδεχόμενα, όμως…».

Σημειώνεται πως οι Reds είχαν συνδεθεί στενά με αρκετούς εξτρέμ, μερικά ονόματα εκ των οποίων ήταν οι Julian Brandt (Leverkusen), Christian Pulisic (Dortmund) και Jese Rodriguez (PSG).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *